Steeds vaker gaan er geluiden op dat de werkelijkheid, zoals wij die ervaren, het resultaat is van onze eigen gedachten en intenties. Dat betekent dat we zelf - letterlijk - de scheppers zijn van onze eigen realiteit. Het klinkt zo simpel, maar is tegelijkertijd zo moeilijk te bevatten.

De sleutel ligt in het fenomeen dat alles op aarde in de basis bestaat uit energie - zelfs onze gedachten! Dit is beslist geen nieuwe theorie, want een oud Boeddhistisch gezegde luidt: "De gedachte manifesteert zich in het woord, het woord manifesteert zich in de daad, de daad ontwikkelt zich tot een gewoonte, en de gewoonte verhardt zich tot een karakter Sla dus acht op de de gedachte en waar ze u brengt, en laat haar voortkomen uit liefde, ontstaan uit begaanheid met alle wezens.

Zoals de schaduw het lichaam volgt, zo worden wij wat we denken."

Deze uit de Bijbel kennen we allemaal wel: "Wat je zaait, zul je oogsten." Eeuwen geleden leek men dus al op de hoogte van het effect van onze energie, gedachten en woorden. Inzicht in de werking van Heilige Geometrie helpt ons nog bewuster in aanraking te komen met het 'mythische moment': een veld van eindeloze mogelijkheden, waar alles helder wordt, waar alles past in perfecte harmonie. In het creatieproces zijn geen beperkingen. Het zijn grotendeels (zelfgecreëerde) illusies die je beperken in het manifesteren van je passie.

ENERGIE EN GEDACHTEKRACHT

Wij zijn de scheppers van onze eigen realiteit

Home De echte waarheid Wietolie Diabetes Eieren Welzijn en Gezond Vitamine D Gedachten Universum